Välkommen

Tänk att vi ska gifta oss :)

Efter 8 år tillsammans så kände vi att vi ville fira vår kärlek och glädje tillsammans med alla er som vi tycker så himla mycket om. Ni kommer tillsammans med oss göra vår dag helt fantastisk.

På denna sidan kommer ni hitta all information som vi inte fick plats med på inbjudan.

 

Bröllopsdagen

Vigseln

Vigseln kommer hållas i Mariakyrkan kl 16:00

Efterföljande fest kommer hållas i församlingshemmet så det räcker med att ta sig till kyrkan så är ni på platsen där vi ska stanna resten av dagen/kvällen.

Vägbeskrivning:

Kungsgatan 117, Växjö

Buss nr 7 stannar precis nedanför kyrkan, ca 10 minuters resväg från centralstationen.

 

Övrig info

 

Klädsel: Kavaj

Vi tycker väldigt mycket om era barn men denna dagen önskar vi få hålla barnfri.

Glöm inte svara på inbjudan senast den 1/8, meddela oss gärna matallergier så vi inte missar något. Ni når oss på peojessica.brollop@gmail.com

Vårat värdpar heter Maria och Glenn Steen, om någon av er skulle vilja hålla ett tal eller göra något annat roligt under kvällen så leta gärna upp någon av dem så styr de upp det tillsammans med er :-) 

Vi har redan fått lite frågor om vad vi önskar oss i bröllopspresent, och för oss är det verkligen viktigast att ni vill vara med och fira våran bröllopsdag men skulle ni ändå vilja köpa något så önskar vi oss presentkort på Apollo, ett litet bidrag till vår bröllopsresa som vi planerar att åka på någon gång under 2020. 

Har varit gifta i
141Dagar
11Timmar
29Minuter
37Sekunder